Nega obraza in telesa

 

NEGA OBRAZA DR.SPIELER, THALION, DERMACEUTIC kemični piling, COOLIFT hitri anti age tretma, RADIOFREKVENCA, INNOFACIAL AQUAPEEL

Sproščen in zdrav obraz izžareva mladost in energijo. Obraz je odraz naše duše.
 

Stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje,razni dodatki v prehrani,….vse to obremenjuje našo kožo. Imunski sistem kože in obnova kože je zardi tega počasnejša in slabša. Koža se v celoti obnovi v 28 dneh, zato je tudi nega kože priporočljiva enkrat mesečno.

Tip nege prilagodimo tipu, stanju kože in seveda željam stranke. Pomembno je da se nege izvajajo v mirnem, pomirjajočem, sproščujočem okolju, saj navsezadnje prijetno okolje in dotik lagodno delujeta na stranko in s tem tudi na kožo, …boljša absorbcija preparatov.

Sama nega obraza vsebuje površinsko čiščenje s primernim mlekom za čiščenje ter toniziranje z tonikom. Peeling izbiramo zelo individualno, saj je njihov namen odstranitev odmrle, poroženele kože. Sledi odpiranje por s paro ter globinsko čiščenje aken, komedonov, milij. Pri tem je nujno obvezna uporaba zaščitnih rokavic.

Sledi postopek z visoko frekvenco, s katerim vzpodbudimo in pospešimo obnovo kože, hkrati pa preprečimo vnetje kože. Sproščujoči masaži sledi maska, ki jo nanesemo enakomerno po obrazu, vratu, ne smemo pozabiti dekolteja. Nego zaključimo z nanosom seruma, kreme za oči, dekolte in obraz. Po potrebi ali želji stranke nanesemo puder in naredimo lahek dnevni make-up.

V okviru nege uporabljamo še:

⇒ Diamantni piling, Kemični piling
⇒ RF, Kisikova terapija, AQUAPEEL
⇒ Visoka frekvenca,

⇒ Coolifting beauty gun.

 

Uporabljamo PRESTIŽNO KOZMETIKO THALION, DR.SPIELER, Kemični pilingi DERMACEUTIC.


Cenik    Naročite se
 



KOZMETIKA THALION:
 

MORJE JE VIR LEPOTE za vašo kožo.  Znanstveniki so že v začetku 20. stoletja odkrili jasne podobnosti med krvno plazmo in morsko vodo, v svojih sestavah in koncentracijah. Znano je, da naše telo potrebuje nekatere elemente , vitamine in minerale, ki so bistvenega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Vse navedeno je mogoče najti v morskih algah, ki so glavna sestavina proizvodov za nego obraza in telesa – THALION.

THALION proizvodi so izdelani v Franciji na podlagi visokih farmacevtskih standardov in preizkusov na področjih zagotavljanja varnosti, čistosti in učinkovitosti.

Aktivne, visoko kakovostne sestavine so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo.

THALION je edinstvena linija francoske Dermo-kozmetike. Te luksuzne, svilnate formule v proizvodih temeljijo na učinkovitih, aktivnih sestavinah morja in morskih gladin. Izdelki dajo vidne rezultate že po prvi uporabi!

 

Izdelki THALION VSEBUJEJO 8 različnih naravnih sestavin iz morja:

 

Cenik    Naročite se
 

OBRAZNI TRETMAJI THALION:
 

•THALISOURCE –  formula s polisaharidi in oligosaharidi iz rjavih morskih alg tvori elastičen film na površini kože z vlažilnim učinkom. Vaša koža je obnovljena! 
• OLIGOZEN – blaži občutljivost kože, prinaša mehkobo in udobje koži ter ji podari lepoto in vedrino
• ALGOPUR – osvobodite kožo pred nečistočami in ji podarite vsakdanjo lepoto, primerno za mastno, mešano kožo, mladostnike, moške.
• THALIWHITE – posvetlitev in poenotenje izgleda kože
• ALGOLIFT Initial 30+ – zmanjšuje prve znake staranja
• ALGOLIFT Expert 40+ – za uspešen boj proti znakom staranja / gube, slab tonus
• ALGOLIFT Perfect 50+ – idealno za vse kože, ki potrebujejo čvrstost
• ALGOLIFT Global – obnovitvena nega, ki je posebej zasnovana za zrelo, neizrazito in utrujeno kožo
• OLIGOCONTOUR – nega okrog oči, ki takoj okrepi linije okrog oči in ščiti pred prezgodnjim staranjem

• MOŠKA NEGA - nega s kisikom in čiščenje, razstrupitev

 

KEMIČNI PILINGI DERMACEUTIC

Dermaceutic kemični piling je hiter, varen in učinkovit postopek za izboljšanje videza in delovanja kože, posvetlitev pigmentacij, glajenje gubic, ožanja por, izboljšanja tonusa in teksture kože.

1. OBDELAVA KOŽNIH OBOLENJ - akne in brazgotine, prekomerno delovanje lojnic, starostne pege, gube, fine linije, pigmentacija.

2. BLAGODEJNI VPLIVI NA KOŽO - regeneracija, zgoščenost, hidracija, čvrstost, elastičnost

3. IZGLED KOŽE - lesk, sijaj, tekstura, gladkost, mehkoba, homogenost barve

4. OSTALE PREDNOSTI PILINGA - takojšnji vidni rezultati, lahko tudi v kombinaciji z drugimi estetskimi tretmaji, prodor aktivnih sestavin

Dermaceutic pilingi:

MASK PEEL TREATMENT - za mastno kožo, razširjene pore in pri povečanem delovanju lojnic, neboleče globinsko čiščenje kože, primerno za vse tipe kože, idealno tudi za moške

MILK PEEL TREATMENT - za fine linije, pusto kožo, izgubo tona

MELA PEEL FORTE - intenzivni postopek posvetlitve vseh vrst pigmentnih madežev/melazme, povnetnih pigmentacij, sončnih pigmentacij, vidno izboljšanje teksture kože

PILINGI V KOMBINACIJI Z OSTALIMI POSTOPKI:

DERMACEUTIC PILING + IPL: postopek za odpravljanje pigmentnih madežev, za globlji prodor do pigmentnih madežev

DERMACEUTIC PILING + DIAMANTNI PILING: primerno za mešano, nečisto, mastno, aknasto kožo

INNOFACIAL AQUAPEEL - je najmočnejši, neagresiven dermoabrazijski sistem v kozmetični medicini, ki omogoča intenzivno nego, globinsko čiščenje, hranjenje in zaščito kože na enem mestu. Revolucionarni sistem poskrbi z celovito globinsko regeneracijo kože in vpliva na tvorbo novih kožnih celic. Aquapeel tretma je hiter, varen in neboleč. Pri svojem delovanju uporabljamo dermatološko testirane serume in patentirano Infusion soft ročko, s čimer vam kožo neinvazivno in brez iritacije razslojimo, brez stiskanja globinsko očistimo ter nahranimo ter navlažimo. Proces je funkcionalno izpopolnjen, pomirjujoč za stranke in varen. VIDNI REZULTATI ŽE PO 1 NEGI!

COOLIFTING - je registrirana tehnologija, ki odpira nov korak pri profesionalnih anti-age tretmajih. Temelji na visoko koncentriranih aktivnih sestavinah in učinkoviti epidermalni aktivaciji, ki omogoča penetracijo, daje takojšnji lifting učinek. Uporablja prednosti krioforeze in baroforeze v kombinaciji s tokom CO2. Pri nizki temperaturi in z visokim pritiskom ustvari toplotni kontrast na koži, poveča prodiranje aktivnih sestavin v kožo in okrepi pomlajevalni učinek.Coolifting postopek generira takojšnji lifting, zgladitve kože, odstrani površinske gubice, zmanjša globoke gube, čemur sledi dolgotrajni pomlajevalni učinek. Intenzivna stimulacija kolagena in elastina, regeneracija dermisa, izboljšanje teksture in kvalitete kože.

 

Cenik    Naročite se

 

Kontakt

Rihtar d.o.o

Savne in kozmetične storitve Svarog

Partizanska cesta 20

1380 Cerknica

andi.podobnik@gmail.com

+386 (0)31 549 385

+386 (0)40 210 427



www.vilasvarog.com

www.andifitsvarog.com

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.