Manikura


Nega rok je zelo pomembna, saj roke veliko povedo o vaši osebnosti. Roke so oblika osebnega izraza. Pogosto lahko izdajajo vašo starost.
 

Lepi, negovani nohti naredijo žensko šarmantno in očarljivo. Lepi nohti niso prirojeni temveč jih je treba skrbno negovati. Naravno oblikovani nohti dajo ženski samozavest in so priznanje za njen trud. Mnogi so prepričani, da so lepi nohti nekaj najboljšega kar lahko ženska da sebi.

Manikura je nega naravnih nohtov. Namen manikure je, da ohranimo naše roke in nohte zdrave. Manikura se izvaja tako kot ženskam tudi moškim, s tem da se moškim po poliranju nanese poseben lak z E vitaminom, ki omogoča nohtom naraven, brez-sijajen videz. Krhke, lomljive nohte pa lahko tudi utrdimo z gelom. Kratke in pogrizene lahko podaljšamo z geli, brez leplenja umetnih konic, ki so zaradi lepila nevarne za naravni noht.

Z masažo rok dosežemo prožnost in voljnost, obenem pa pospešimo prekrvavitev, s čimer se izboljša tudi sestava kože. S pravilnim oblikovanjem nohtov pa polepšamo tudi videz roke v celoti.
nailtiquesNAILTIQUES izdelki so posebno prirejeni za nego naravnih nohtov. Vzdržujejo enakomernost vlage in proteinov, ki jih potrebujemo za zdrave nohte.
Umetni nohti – gel, konice


Si želite urejene nohte, ki bodo obstojni tudi do 5 tednov? Brez luščenja, odstopanja in bledenja barv? Prava rešitev je permanentno lakiranje Gelish!

Obstojno GELISH lakiranje – OBSTOJNOST DO 3 TEDNE
Permanentno lakiranje Gelish je revolucionarna novost, je obstojnejše in primerno za vse tiste, ki so rade urejene in nimajo dovolj časa, da bi pogosto skrbele za urejanje svojih nohtov. Gelish je tanek premaz barvnega gelnega laka, ki na nohtih deluje povsem naravno. Naše spretne roke naredijo na vaših nohtih prave kreacije in umetniške poslikave.

Vsebuje keratin, ki nohte učvrsti, neguje in spodbuja rast.

Edini originalni gelish na svetu je Gelish!

 

Cenik    Naročite se

Kontakt

Rihtar d.o.o

Savne in kozmetične storitve Svarog

Partizanska cesta 20

1380 Cerknica

andi.podobnik@gmail.com

+386 (0)31 549 385

+386 (0)40 210 427www.vilasvarog.com

www.andifitsvarog.com

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.