Depilacija


Zagotovite si lepo gladko kožo

Depilacijo v našem salonu delamo z visoko kvalitetnim toplim voskom, S SLADKORNO PASTO in trakovi.

Dlake morajo biti dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranimo.

Ta metoda je zelo učinkovita, saj dlačico odstranimo s korenino. Postopek se ponavlja na 3-4 tedne. Prednost depilacije z voskom je, da so dlačice redkejše, tanjše in rastejo počasneje.

Po vsaki depilaciji se depilirano mesto namaže z naravnim oljem, ki ni mastno in izjemno pomiri kožo ali s hladilnim gelom. Depilacijo izvajamo na celih nogah, rokah, bikini, brazilska depilacija, hrbet in obraz.
 


♦ Obraz – brčice, brada

♦ Noge

♦ Bikini

♦ Pazduhe

♦ Brazilska – intimni predeli

♦ Hrbet

♦ Prsi

 

 

 

TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK – DIODNI LASER

1. Zanima me, kako poteka tehnologija odstranjevanje dlačic pri diodnem laserju?
Diodni laser se je izkazal kot najuspešnejši, ker je pri njem tudi najmanj stranskih učinkov. Laser deluje na žive dele dlačnega mešička, ki so odgovorni za tvorbo in obnovo dlačnega korena. Laserski žarek se močno absorbira v kožnem pigmentu melaninu, ki je zgoščen v dlakah oz. laseh. Energija laserskega žarka se zgosti v dlaki, ob tem povzroči toplotno okvaro dlake in neposredno okolice in tako prepreči nadaljno rast. V trenutku obdelave laser vpliva na vse dlačne mešičke, uničene pa so le tiste dlačice, ki so v trenutku zdravljenja v aktivni fazi rasti.

2. Zanima me, v čem je razlika med IPL+RF in diodnim laserjem?
IPL + RF (Intense Pulsed Light) je tip intenzivnega izvora svetlobe z valovno dolžino 420-1200nm. S temi lastnostmi je lahko IPL široko uporaben pri terapijah, ki temeljijo na selektivnem delovanju na človeško tkivo z delovanjem fototermolize svetlobnega izvora. IPL+RF tehnologija nam omogoča tretmaje za: pomlajevanje, odstranjevanje hiperpigmentacij, odstranjevanje dlačic, zdravljenje aknavosti in razširjenje kapilarice.
Diodni laser M808 seva nevidno svetlobo valovne dolžine 808 nm. Diodni laser je najnovejši in najboljši način za trajno odstranjevanje dlačic. Ta metoda je izredno hitra, neboleče in primerna za vse tipe kože. Ima štiri prednosti pred IPL lasejem:
1. Primeren je za vse tipe kože, ne glede na porjavelost.
2. Vsak pulz je popolnoma enak, zato se termična energija akumulira v celicah dlačic.
3. Hitrost delovanja je do petkrat hitrejša.
4. Kontaktno hlajenje je še močnejše, kar omogoča udobnejši in bolj varen tretma, rezultati so na račun tega še boljši, saj je omogočeno uporabljati višjo energijo.

Ta tehnologija je namenjena le odstranjevanju dlačic. .

3. Koliko tretmajev je potrebno za cele roke, predel dekolteja in pazduho?
V praksi se je izkazalo da je za število tretmajev odvisno od posameznika in od predela, pri večini je potrebnih 4 do 8 tretmajev. Na predelu obraza je potrebnih vedno nekaj tretmajev več kot na ostalih predelih, ker so ponavadi tam prisotne tudi svetle dlačice.

4. Kako naj negujem kožo pred in po tretmaju?
Pred tretmajem se ne izpostavljajte sončnim žarkom, vsaj 14 dni. Na zelo in močno porjaveli koži ne izvajamo tretmajev.
Po tretmaju bodite pozorni, da ne pride do poškodb na koži, vsaj en teden. Pri umivanju ne
uporabljajte vroče vode. Prav tako ni priporočljiva masaža predela, kjer je bil opravljen tretma.
Vsaj nekaj po opravljenem tretmaju uporabljajte kremo za sončenje z visokim
faktorjem in se izogibajte prekomernemu vplivu sončnih žarkov. Sončenje lahko povzroči
obnovo melanina, to pa lahko povzroči povečano pigmentacijo.

5. Katere pogoje moram izpolnjevati, da sem primeren kandidat za epilacijo? Zanimam se za vašo novo napravo diodni laser, kakšne razultate lahko pričakujem?
Ko se po pregledu in pogovoru odločimo ali imate izpolnjene pogoje, da lahko poseg brez zadržkov opravimo, dobite ustrezna navodila. Nekaj tednov (slab mesec dni) pred posegom je prepovedano puljenje, epiliranje, uporaba voskov in krem za odstranjevanje dlak. Na poseg se pripravite, da dva dni prej obrijete predviden predel. V kolikor te možnosti nimate, bomo to storili pri nas.
Z didodnim laserjem so zagotovljeni še boljši rezultati kot s tehnologijo IPL+RF.  Prednost je ta, da lahko pridete do željenih rezultatov še v krajšem času kot z laserjem IPL+RF. Obljubimo vam, da ne boste razočarani. Imamo ogromno zadovoljnih strankam in med njimi boste kmalu tudi vi.

6. Ali so laserske terapije za vsakogar, ali so kakšne kontraindikacije, zanima me katere?
Epilacije izvajamo samo na zdravih osebah, ne izvajamo pa na osebah, ki imajo:
povišano telesno temperaturo; oslabljeni imunski sistem; če je občutljiva, za brazgotine po poškodbah; psihično nestabilne oz. osebe z nerealnimi pričakovanji; na nosečnicah; obolele za kožnim rakom; osebe, ki nimajo uravnoteženih trombocitov; za tiste, ki bojo izvajali hormonsko terapijo v naslednji treh mesecih; ki trpijo za epilepsijo ali diabetesom in osebe z zagorelo poltjo zaradi sončenja,…

7. Zanima me koliko časa traja epilacija celih nog z vašim diodnim laserjem?
Z IPL+RF eLite laser napravo potrebujemo za cele noge okoli dve uri časa, z diodnim laserjem pa je postopek končan v približno pol ure, rezultati bodo v krajšem času še boljši.

8. Zanimajo me cene za trajno odstranjevanja dlačic z diodnim laserjem na področju pazduhe, bikini predela, nog in obraza. Kakšna bi bila cena s študentskim popustom ter če plačam z gotovino?
Cene so vse objavljene v ceniku storitev.
Pri nakupu vsaj 6 tretmajev vam priznamo 25 % popust na gotovino, na kartico pa 15 %. Zagotovo bodo potrebni vsaj štirje tretmaji, največkrat pa okoli 6 – zelo odvisno od predela.

9. Zanima me na koliko časa se tretma ponovi ter če je potreben čez leta še kakšen tretma odstranjevanja?
Vse dlačice se odstranijo začasno – ponovna rast dlak je odložena, kar pomeni, da bodo preostale ponovno porasle v obdobju po 1 – 3 mesecih, kar zavisi od tega, na katerem predelu telesa smo terapijo izvajali.
Na predelu nad zgornjo ustnico porasejo običajno po približno 1 mesecu zato se tudi na mesec dni ponavlja terapije. Na prsnem košu, hrbtu, pod pazduhama in na nogah pa kasneje – po 1,5 do 3 mesecih.  Drugi učinek, ki je pravzaprav tisti, ki ga želimo doseči, pa je, da ob vsakem posegu del dlak (20-50%) odstranimo trajno. Dobra stran je tudi, da dlačice, ki po posegu ponovno izrastejo, so bolj svetle in tanjše.

 

 

Kontakt

Rihtar d.o.o

Savne in kozmetične storitve Svarog

Partizanska cesta 20

1380 Cerknica

andi.podobnik@gmail.com

+386 (0)31 549 385

+386 (0)40 210 427www.vilasvarog.com

www.andifitsvarog.com

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.