Oblikovanje telesa

 

KAVITACIJA, LIPO LASER, CRIOLIPOLIZA, RADIOFREKVENCA, MADEROTERAPIJA, VACUSLIM, LIMFNA DRENAŽA strojna, EMS SLIM Z RF-om

Izguba odvečnih maščob je lahko enostavna Kaj je kavitacija?
 

Kavitacija je naravni pojav, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Ultrazvočno polje sproži nastanek mehurčkov, ki zrastejo do določene velikosti in se nato sesedejo sami vase. Pri tem se sprosti energija v obliki toplote (zanemarljiv učinek) in pritiska (prevladujoč učinek). Slednji zlahka razbije povečane maščobne celice v podkožju, ker njihove membrane niso odporne na nastale vibracije in minimalne spremembe nastale v pritisku tkiva. S tem je zagotovljena visoka natančnost in selektivnost terapije, saj ostala tkiva (površina kože, žile, živci, mišice) ostanejo nedotaknjena.

Kako poteka postopek?

Kavitacija ne zahteva posebnih priprav na terapijo. Po razgovoru, pregledu in izpolnjevanju potrebnih formularjev lahko takoj opravimo poseg.

Najprej označimo predel telesa na katerem bomo izvajali UZ lipolizo. Prvi korak je vedno merjenje obsega in fotografiranje predela telesa, ki bo obravnavan. Poseg na vseh predelih telesa se izvaja leže. Na predel telesa se nanese ultrazvočni gel.

Sam poseg se izvaja z ultrazvočno glavo s krožnimi gibi preko izbranega dela telesa. Običajno se pri enem posegu obravnava samo en predel (na primer samo trebuh, noge ali zadnjica). Poseg se zaključi s ponovnim merjenjem obsega in fotografiranjem. Sam poseg traja od 20 do 40 minut, odvisno od predela, velikosti predela in debeline maščobnih oblog.

Poseg se izvaja simetrično na obeh straneh telesa v enakem trajanju. Za dosego vidnih rezultatov se priporoča 3 do 6 terapij v 2-tedenskih razmakih.



S posegi seveda lahko nadaljujete, dokler ne dosežete želene oblike postave. Dopolnilne terapije niso nujnost, vendar pa limfna drenaža, radiofrekvenca ali RDT® terapija bistveno pospešijo presnovo sproščenih maščob in izboljšajo elastičnost kože. Po terapiji ne občutite nelagodja ali bolečine, koža je popolnoma nedotaknjena, zato lahko takoj nadaljujete z vsakodnevnimi aktivnostmi.
 

Kaj se dogaja po postopku? Kaj se zgodi s sproščeno maščobo?
Maščoba iz razbitih maščobnih celic se v obliki trigliceridov izlije v medcelično tekočino, kjer se pod vplivom encimov razgradi v glicerol in proste maščobne kisline. Vodotopni glicerol prodre v krvni obtok in se porabi za energijo, netopne proste maščobne kisline pa potujejo v jetra, kjer se razgradijo kot vsaka druga prosta maščobna kislina, vključno s tistimi iz hrane.

♦  LIPO LASER

Lipo laser je napredna profesionalna napreva s tehnologijo hladnega laserja, za zmanševanje maščobnih oblog in oblikovanje telesa. Lipo laser s pomočjo foto kemičnega efekta deluje neposredno na maščobne celice, da se odprejo pore v celičnih membranah, preko katerih se trigliceridi razgradijo v proste maščobne kisline in glicerol. Maščobne celice se stopijo na naraven način - brez kirurških posegov, brez bolečin in brez stranskih učinkov.

Za stranko prijeten tretma, občuti se prijetna toplota, brez bolečin in zvokov. traja nje tretmaja 20-30 min. Po tretmaju se priporoča aerobna aktivnost vsaj 30 min ali savnanje.

Ciljna izguba maščobe: okoli pasu, hrbet, podbradek, roke, stegna, zadnjica.

Za optimalne rezultate je priporočljivo do 10 tretmajev, 2-3x tedensko.

 

♦  CRIOLIPOLIZA

 

♦  RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože.  To segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih, kolagenskih, vlaken in obenem stimulira določene  celice, da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Je revolucionarna novost na področju estetske kozmetike, kjer brez invazivnih metod dosežemo izjemne rezultate.

Omogoča enakomerno globinsko segrevanje dermisa, subkutisa in globlje ležečega tkiva brez bolečine. Najbolj se segrejejo tista tkiva, ki vsebujejo veliko vode, zaradi tega se najbolj segreje mišično tkivo, ki vsebuje veliko krvi, manj pa se segreje maščobno tkivo.

Radiofrekventna terapija  pospešuje metabolizem, povečuje mišični tonus, razteza tkivo ter aktivira fibroblaste in tvorbo novega kolagena. 

Radiofrekvenca izboljšuje stanje povešene kože na obrazu in telesu, gladi gube, pomaga pri odpravljanju strij, hkrati pa izničuje videz pomarančne kože na nogah in zadnjici.Izboljšuje tudi krvni pretok in pretok tekočin v limfnem sistemu, kar pripelje do boljše oskrbe celic s kisikom. Posledica je, da celice začnejo izločati več strupov in telo se začne aktivno čistiti.

Spremembe so vidne takoj po postopku, končni učinek te metode pa boste videli v roku 2-6 mesecev, ko se bodo začela tvoriti nova kolagenska vlakna.

Postopek traja od 30-60 minut, odvisno od tretiranega predela.

enlightened MADEROTERAPIJA

MAderoterapija je posebna tehnika oblikovanja telesa s posebnimi in več različnih oblik lesenih valjčkov, z namenom preoblikovanja telesa, odpravo celulita, napetost telesa.

100% naravna, 100% neinvazivna, 100% brez kontraindikacij

Z maderoterapijo vplivamo na:

pospešitev mikrocirkulacije

pospešitev limfe

zmanjšanje maščobnih celic

vpliv na vezivno tkivo - fascijo

lepši videz kože

Priporočeno je narediti tretma 10 obiskov v paketu/ 1-2x tedensko in nato vzdrževanje vsaj 1-2x mesečno za optimalne in trajne rezultate.

♦  VACUSLIM

Vacuslim 48 je najnovejša, profesionalna metoda za preoblikovanje postave in izgubo maščobe, ki s pomočjo kreme z aktivnimi sestavinami in vakuma poskrbi, da je rezultat vedno in takoj.

Vakum in aktivne sestavine iz kreme topijo maščobo, ki omogoča že po prvem tretmaju vacuslima 48 takojšnje vidno zmanjšanje obsega (tudi do 20 cm). Opazni učinki vacuslim terapije so tudi glede izgleda kože in sama čvrstost, ki jo občutite po terapiji. 

Občutek lahkotnosti po tretmaju vacuslima je vrhunski, saj se s tretmajem odstrani odvečna voda, ki povzroča napihnjenost.

POSTOPEK TRETMAJA:

1) Na začetku vas čaka izpolnitev kartoteke, slikanje, tehtanje in meritev različnih delov telesa za primerjavo pred in po tretmaju vacuslima 49.

2) V drugem koraku vas terapevtka namaže s kremo. Aktivne sestavine se osredotočijo na razgradnjo maščobe in odpravo viška tekočine. Krema ima termo-krio učinek in pusti prijeten občutek na vaši koži.

3) V tretjem koraku vas terapevtka povije do pasu v posebno vrečo za povijanje.

 4) V spodnji del wrapp vreče za povijanje se vtakne cev sesalca. Prične se izsesavanje zraka, da se ustvari vakuum. Po izsesavanju zraka vas terapevtka pokrije in nato počivate najmanj 30 minut, tako da vse aktivne sestavine iz VACUSLIM 48 dosežejo svoj najboljši in največji učinek.

5) Po 30 minutah se odstrani vreča za povijanje, z brisačo popivnamo odvečno tekočino in nato naredimo kratko anti-celulitno masažo z masažnim oljem.

6) V zadnjem koraku vas čaka ponovno tehtanje in merjenje na enakih mestih in občudujete lahko neverjetni rezultat.

Za najboljše rezultate priporočamo Vacuslim 48 vsak drugi dan, približno 6 do 12 tretmajev. 

🌞 STROJNA LIMFNA DRENAŽA z infra rdečo toploto

Limfni sistem je sestavljen iz limfnih žil in vozlov(bezgavk). Limfni sistem nima lastnih črpalk, kot ostalo ožilje, zato je čiščenje odpadnih snovi iz telesa odvisno le od stimulacije limfnega sistema. Osnovni namen limfne drenaže je čiščenje telesa. Pri tem se odplavlja limfa, nasičena z makromolekulami, limfociti in odpadnimi snovmi. 

Dobro delujoč limfni sistem pomeni zelo učinkovito razstrupljanje organizma.

Glavni namen limfe je normaliziranje telesnih tkiv in telo povrniti v njegovo normalno ravnotežje. To omogočs celicam, da se same regenerirajo.

Strojna limfna drenaža zmanjša kapilarno napihnjenost, zmanjšuje otekanje nog, pomaga pri delovanju ledvic, za regeneracijo telesa, pomaga v predmenstrualnem obdobju, zmanjša zastajanje vode v telesu, odpravljanje celulita, ohranja tonus kože pri hujšanju.

smiley EMS TESLA Slim z RF-om 

Najnovejša tehnologija, ki je učinkovit stimulator mišic za hujšanje in oblikovanje postave.

Elektromagnetni stimulator uporablja najnaprednejšo tehnologijo fokusiranih magnetnih vibracij visoke intenzivnosti, ki deluje na globini 8 mm. Neinvazivno in učinkovito povečuje mišično maso ter posledično omogoča močno lipolizo maščobnih celic. Novost je RF tehnologija, ki je vključena v proces oblikovanja in omogoča hitrejše globinsko ogrevanje mišic na začetku ter na koncu za dodatno topljenje maščobnih celic. 

Postopek je namenjen:

- gradnja mišic

- izgorevanje maščob, hujšanje, lifting zadnjice

Aparatura ima 4 aplikatorje, ki delujejo sočasno in so namenjeni različni delom telesa.

 

Cenik    Naročite se

 

Kontakt

Rihtar d.o.o

Savne in kozmetične storitve Svarog

Partizanska cesta 20

1380 Cerknica

andi.podobnik@gmail.com

+386 (0)31 549 385

+386 (0)40 210 427



www.vilasvarog.com

www.andifitsvarog.com

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.