Coolifting beauty gun

 

COOLIFTING - je registrirana tehnologija, ki odpira nov korak pri profesionalnih anti-age tretmajih. Temelji na visoko koncentriranih aktivnih sestavinah in učinkoviti epidermalni aktivaciji, ki omogoča penetracijo, daje takojšnji lifting učinek. Uporablja prednosti krioforeze in baroforeze v kombinaciji s tokom CO2. Pri nizki temperaturi in z visokim pritiskom ustvari toplotni kontrast na koži, poveča prodiranje aktivnih sestavin v kožo in okrepi pomlajevalni učinek.Coolifting postopek generira takojšnji lifting, zgladitve kože, odstrani površinske gubice, zmanjša globoke gube, čemur sledi dolgotrajni pomlajevalni učinek. Intenzivna stimulacija kolagena in elastina, regeneracija dermisa, izboljšanje teksture in kvalitete kože.

Terapija CooLifting je oblikovana za lahko nego obraznih gub tako izraznih kot tudi tistih povzročenih od gravitacije. Termalni šok stimulira globoka tkiva s takojšno reakcijo regeneracije dermisa, izboljša kvaliteto tonusa in intenzivno stimulira proizvodnjo kolagena. Trije fizikalni principi v kombinaciji s serumom s hialuronsko kislino, peptidi in vlažilci omogočijo neverjetno hitre rezultate.

KONCEPT
CooLifting pištola “izstreli” na obrazno tkivo močan tok CO2 pri zelo nizki temperaturi in visokem pritisku, ki je združen z ekstremno visoko koncentracijo atomiziranih učinkovin. Je najspektakularnejši in hiter postopek kdajkoli viden v izzivu minevanja časa.

REZULTAT
CooLifting postopek generira takojšni učinek (lifting) zgladitve kože, odstrani površinske gubice in zmanjša globoke gube, čemur sledi dolgotrajni pomlajevalni učinek.

DELOVANJE
Kombinacija hladnega toka CO2 pri visokem pritisku in atomizirane učinkovine delujejo:
⇒ Paradoksalna žilna reakcija
⇒ Krioforeza in baroforeza
⇒ Krio – karboksi terapijaCenik    Naročite se

Kontakt

Rihtar d.o.o

Savne in kozmetične storitve Svarog

Partizanska cesta 20

1380 Cerknica

andi.podobnik@gmail.com

+386 (0)31 549 385

+386 (0)40 210 427www.vilasvarog.com

www.andifitsvarog.com

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.