Obraz in telo

 

Sproščen in zdrav obraz izžareva mladost in energijo.
 

Stres, nepravilna prehrana, onesnaženo ozračje,razni dodatki v prehrani,….vse to obremenjuje našo kožo. Imunski sistem kože in obnova kože je zardi tega počasnejša in slabša. Koža se v celoti obnovi v 28 dneh, zato je tudi nega kože priporočljiva enkrat mesečno.

Tip nege prilagodimo tipu, stanju kože in seveda željam stranke. Pomembno je da se nege izvajajo v mirnem, pomirjajočem, sproščujočem okolju, saj navsezadnje prijetno okolje in dotik lagodno delujeta na stranko in s tem tudi na kožo, …boljša absorbcija preparatov.

Sama nega obraza vsebuje površinsko čiščenje s primernim mlekom za čiščenje ter toniziranje z tonikom. Peeling izbiramo zelo individualno, saj je njihov namen odstranitev odmrle, poroženele kože. Sledi odpiranje por s paro ter globinsko čiščenje aken, komedonov, milij. Pri tem je nujno obvezna uporaba zaščitnih rokavic.

Sledi postopek z visoko frekvenco, s katerim vzpodbudimo in pospešimo obnovo kože, hkrati pa preprečimo vnetje kože. Sproščujoči masaži sledi maska, ki jo nanesemo enakomerno po obrazu, vratu, ne smemo pozabiti dekolteja. Nego zaključimo z nanosom seruma, kreme za oči, dekolte in obraz. Po potrebi ali želji stranke nanesemo puder in naredimo lahek dnevni make-up.

V okviru nege uporabljamo še:

⇒ Diamantni piling,
⇒ RF, Kkisikova terapija,
⇒ visoka frekvenca,
⇒ Coolfit gun.

 

Uporabljamo PRESTIŽNO KOZMETIKO THALION, AFRODITA, BLUE&MARINE.
 



KOZMETIKA BLUE&MARINE:
 

MORJE JE VIR LEPOTE za vašo kožo.  Znanstveniki so že v začetku 20. stoletja odkrili jasne podobnosti med krvno plazmo in morsko vodo, v svojih sestavah in koncentracijah. Znano je, da naše telo potrebuje nekatere elemente , vitamine in minerale, ki so bistvenega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Vse navedeno je mogoče najti v morskih algah, ki so glavna sestavina proizvodov za nego obraza in telesa – Blue&Marine.

Bleu & Marine proizvodi so izdelani v Franciji na podlagi visokih farmacevtskih standardov in preizkusov na področjih zagotavljanja varnosti, čistosti in učinkovitosti.

Aktivne, visoko kakovostne sestavine so primerne tudi za najbolj občutljivo kožo.

Bleu & Marine je edinstvena linija francoske Dermo-kozmetike. Te luksuzne, svilnate formule v proizvodih temeljijo na učinkovitih, aktivnih sestavinah morja in morskih gladin. Izdelki dajo vidne rezultate že po prvi uporabi!

 

Izdelki Bleu&Marine VSEBUJEJO 8 različnih naravnih sestavin iz morja:



OBRAZNI TRETMAJI BLUE&MARINE:
 

• MER DELICATE – očesna nega in nega občutljive kože
• MER THERAPIE – nega za osvežitev in obnovitev kože
• MER EXPERTISE – nega za pomladitev in upočasnitev staranja
• CURE MARINE NYMPHEA – vlažilna nega
• SOIN CLARIFIANT WHITENING TREATMENT – nega za prekomerno obarvanost
kože
• CURE VEGETALE – nega za zmanjšanje kapilar – anti rosacea postopek
• MER CONTROLE – nega za uravnavanje težav mastne, problematičn, aknaste
kože
• ESSENCE MARINE&BOTANIQUE WITH ARGIRELINE – nega z botoks alternativo
za normalno kožo
• CALMOSENSINE REAFFIRMING LINE – nega z botoks alternativo za občutljivo kožo

 

 

Kontakt

Rihtar d.o.o

Savne in kozmetične storitve Svarog

Partizanska cesta 20

1380 Cerknica

andi.podobnik@gmail.com

+386 (0)31 549 385

+386 (0)40 210 427



www.vilasvarog.com

www.andifitsvarog.com

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, informacijsko-tržnega obveščanja in pospeševanja prodaje.
Več o politiki varstva osebnih podatkov.